Henkilötietojen käsittely ja rekisteriseloste

Avida Finans AB on velvollinen suojaamaan yksityishenkilöiden henkilötietoja tietoja käsitellessään. Tietojen käsittelystä määrätään henkilötietolaissa.

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste on Henkilötietolain 10 §:n henkilörekisterinpitäjältä edellyttämä dokumentti, josta selviävät muun muassa rekisterinpitäjän yhteystiedot, käsiteltävät henkilötiedot ja käsittelyn tarkoitus sekä tietojen luovuttamisen ja suojaamisen periaatteet.
>> Rekisteriseloste (pdf)

Oikeus saada tietoja

Luotonsaajalla on oikeus pyytää Luotonantajalta kerran vuodessa maksutta kirjallinen ilmoitus siitä, mitä henkilötietoja Luotonantaja käsittelee. Luotonsaajan tulee allekirjoittaa kirjallinen pyyntö ja toimittaa se Luotonantajalle osoitteeseen Avida Finans AB, filial i Finland, Vänrikinkuja 3, 02600 Espoo. Luotonsaajalla on myös oikeus vaatia Luotonantajaa korjaamaan virheelliset tiedot.

Suoramarkkinointi

Voit saada mielenkiintoisia tarjouksia Avida Finansilta. Jos et halua tarjouksia, voit lähettää viestin osoitteeseen luotto@avidafinans.fi, niin emme käytä jatkossa tietojasi suoramarkkinointiin. Ilmoita viestissä saitko mainoksen postitse, sähköpostilla vai puhelimitse.

Evästeet

Avida Finans AB:n kotisivut käyttävät evästeitä. Eväste on tekstitiedosto joka tallentuu tietokoneen kovalevylle. Evästeitä ei voi käyttää ohjelmien ajamiseen ja ne eivät välitä tietokoneviruksia. Evästeet ovat uniikkeja ja ne voi lukea ainoastaan palvelin joka tallensi evästeen. On olemassa erilaisia evästeitä, pysyviä evästeitä (jotka säilyvät eri nettisivuilla vierailujen yli) ja istuntoevästeitä (jotka koskevat vain yhtä ja samaa nettisivulla vierailua). Yksi evästeiden tehtävistä on säästää käyttäjän aikaa. Eväste kertoo palvelimelle, että olet palannut jollekin nettisivulle ja tallentaa identiteettisi. Esimerkiksi, jos muokkaat Avida Finans AB:n kotisivuja tai rekisteröidyt sivujen käyttäjäksi, auttaa eväste Avida Finans AB:ta muistamaan tiedot. Kun palaat Avida Finans AB:n kotisivuille, voi palvelin lukea tiedot ja ominaisuudet joita olit muokannut, ovat heti käytettävissä. Yksi edellytys kotisivujemme käytölle on, että hyväksyt istuntoevästeiden käytön. Istuntoevästeitä käytetään, jotta voit käyttää palveluja ja häviävät kun kirjaudut ulos palvelusta. Jos et hyväksy evästetiedostojen käyttöä voit muuttaa nettiselaimesi asetuksia niin, että evästeitä ei tallenneta tai voit sulkea kotisivun. Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, et voi käyttää kaikkia Avida Finans AB:n kotisivujen toiminnollisuuksia.