Yhdistä lainasi ja maksa pienempää kuukausierää

Lainaa haetaan eri tarkoituksiin; yksi laina autoa varten, toinen laina lomamatkaa varten ja kolmas kattamaan uuden sohvan kustannukset. Näillä pienillä lainoilla on erilaisia korkeita korkoja, jotka nostavat huomattavasti maksettavaa kokonaissummaa kuukaudessa. Voit kuitenkin vaikuttaa korkoon ja pienentää kuukausierää yhdistelemällä erilaiset vakuudettomat lainasi Avida-lainalla. Keskittämällä lainat yhden lainan ympärille parannat talouttasi ja lasket keskimääräistä korkoa helposti.

Lisäksi, jos sinulla on monta lainaa voi olla vaikea kartoittaa ja arvioida niiden kokonaiskustannuksia ja mahdollisia haittavaikutuksia talouteesi. Kun keskität lainasi yhteen lainaan, on sinun helpompi suunnitella kuukausittaisia menoja ja säästää rahaa muihin hankintoihin.

Avida -laina ilman vakuuksia tarjoaa sinulle mahdollisuuden yhdistää lainasi ja nauttia sen tuomista hyödyistä:

Muita etuja lainojen yhdistämisessä:

Vahvempi luottokelpoisuus

Jos sinulla on useita vakuudettomia luottoja eri luotonantajilta, saatat viestittää taloutesi epätasapainoisuudesta, mikä voi vaikuttaa haitallisesti lainanhakuun tulevaisuudessa. Yhdistelemällä lainasi voit antaa paremman kuvan luotonmyöntäjille sekä edistää luottokelpoisuutta.

Parempi ja vakaampi yksityistalous

Vakuudettomien lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi ei vain edistä kuvaa taloudellisesta tilanteestasi vaan myös suoraan vaikuttaa ja parantaa talouttasi. Sinun ei tarvitse enää maksaa korkeita korkokuluja eri lainoista ja voit säästää rahaa muuhun tarkoitukseen.

Selkeämpi laskutus

Yksi laina – Yksi lasku. Saat kuukausittain laskuja eri lainoistasi ja jokaisesta saattaa kertyä yllättäviä kuluja. Voi olla vaikeaa ylläpitää järjestystä maksettavista laskuista ja niiden loppukustannuksista. Tämän ongelman saa ratkaistua helpoiten yhdistämällä lainat Avida -lainalla.

Avida- laina on erinomainen ratkaisu niille, jotka haluavat pienentää kuukausittaisia kustannuksia yhdistelmällä lainat. Jos olet kiinnostunut Avida-lainan hakemisesta tai sinulla on lisäkysymyksiä, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Hae lainaa netissä jo tänään!